Tilbage
Karrysuppe med ferskner og rejer

Karrysuppe med ferskner og rejer

Tilberedningstid : 40 Minutter
4 personer
En cremet, fyldig suppe som falder i alles smag....

Ingredienser

  • 2 Løg, skåret i tern
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 1 Porre, fine skiver på skrå
  • 50 g. smør
  • 3 spsk. god Karry
  • 1 ds. flåede tomater
  • 4 dl. god hønsebouillion
  • 1 dåse kokosmælk el. 1/4 fløde (efter smag)
  • 1 stor dåse ferskner
  • 400 g, Rejer
  • Tørrede chiliflager fx. chili Explosion,(kværn)
  • salt og peber
  • Lidt friske krydderurter til drys fx. koriander el. bredbladet persille

Instruktioner

Pil og hak løgene.Smelt smør og svits karry heri.Tilsæt løgene, de må ikke brune.
Tilsæt efterfølgende tomater,porre, hvidløg, bouillon og kokosmælk (el. fløde) og lad simre i 15 min.

Tilsæt ferskner i tern sammen med lagen (jeg vovede kun at bruge ca. halvdelen). Smag til med salt og peber.

Anret rejerne i midten af en dyb tallerken. DE skal ikke koges med-de bli'r seje. De skal bare overhældes med den helt varme suppe så er de perfekte.

Til sidst hældes den varme suppe over og der kværnes lidt flotte røde chiliflager over og drysses med lidt grønt.
Server gerne med lidt godt brød.