Tilbage
Chili/Tomat suppe

Chili/Tomat suppe

Tilberedningstid : 30 Minutter
4 personer
Vælg selv hvor stærk man vil ha' den!

Ingredienser

  • 100 g smør
  • 1 løg
  • 2 røde peberfrugter i tern
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 lille frisk rød chili
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 ds bønner i tomatsause
  • 1 1/2 dl grøntsagsbouillon
  • salt, peber, paprika
  • evt tørrede chiliflager

Instruktioner

Smelt smørret i en gryde uden at det bruner.
Svits grøntsagerne i ca 1 minut.
Tilsæt bouillon, tomater, og bønner, samt krydderierne.
Kog suppen ved svag varme under låg i ca. 15 minutter, eller til peberfrugterne koger lidt ud.

Drys, hvis man er til den stærke smags-side,tørrede chiliflager oven i suppen før servering

Man kan også vælge at tilsætte bønnerne til sidst, efter man har blendet suppen.
Lad i så fald suppen koge ca 5 min.mere.

(På billedet har jeg brugt Stegte Jordskokker/soltørrede tomater/sesamfrø som topping.....)