Tofudeller
En opskrift jeg holder rigtig meget af!
Ingredienser
- 350 g tofu
- 1 stort løg
- 1 rød peber
- 1 lille glas champignon
- 1 dl hasselnødder
- 1 dl hørfrø
- 2 æg
- salt, peber, chilipulver, paprika,spidskommen
- ca. 1/2 dl mel
Instruktioner
- Løg, tofu, champignon,hasselnødder, peberfrugt og hørfrø kommes i foodproccessoren eller køres igennem kødhakkeren til en ensartet konsistens.
- Bland med æg, mel og krydderier til man kan forme til frikadeller.
- Det kan variere, afhængig af hvor våd tofuen er.
- Steg på panden i rapsolie ca 5 min på hver side.
- Det er vigtigt at krydre dem godt, idet tofuen er så neutral i sig selv. Men er dettte gjort, smager disse deller rigtig godt og er en fin alternativ til andre frikadeller og er gode i madmakken!