Tilbage
Tofudeller

Tofudeller

En opskrift jeg holder rigtig meget af!

Ingredienser

  • 350 g tofu
  • 1 stort løg
  • 1 rød peber
  • 1 lille glas champignon
  • 1 dl hasselnødder
  • 1 dl hørfrø
  • 2 æg
  • salt, peber, chilipulver, paprika,spidskommen
  • ca. 1/2 dl mel

Instruktioner

  1. Løg, tofu, champignon,hasselnødder, peberfrugt og hørfrø kommes i foodproccessoren eller køres igennem kødhakkeren til en ensartet konsistens.
  2. Bland med æg, mel og krydderier til man kan forme til frikadeller.
  3. Det kan variere, afhængig af hvor våd tofuen er.
  4. Steg på panden i rapsolie ca 5 min på hver side.
  5. Det er vigtigt at krydre dem godt, idet tofuen er så neutral i sig selv. Men er dettte gjort, smager disse deller rigtig godt og er en fin alternativ til andre frikadeller og er gode i madmakken!