Tilbage
Broccoli-og Parmesansuppe

Broccoli-og Parmesansuppe

Meget velsmagende!

Ingredienser

  • 50 g smør
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 bagekartoffel
  • 1,5 L bouillon
  • 1 kg broccoli
  • 300 g Philadelphia Original
  • 50 g revet parmesan
  • æblecidereddike, salt , peber

Instruktioner

  1. Skær broccolien i mindre stykker og gem nogle små buketter til garnering.
  2. Svits løg og hvidløg i smør til de er bløde. Tilsæt kartofler og bouillon, kog op og lad suppen simre i 10 min.
  3. Tilsæt broccolistykkerne og kog yderliger ca 10 min, til de er bløde.
  4. Tilsæt Philadelphia, halvdelen af af parmesanen og rør suppen jævn.
  5. Smag til med eddike, salt og peber.
  6. Server suppen med broccolibuketter og lidt parmesan ovenpå.