Tilbage

Broccoli-pålæg

Kan også serveres som dip

Ingredienser

  • 1 stk broccoli (ca 200 g)
  • 1 lille spsk meget fintrevet løg
  • 200 g mager flødeost naturel
  • lidt salt og peber
  • et par dråber citronsaft

Instruktioner

  1. Skyl broccolien og skær det meste af den grove stilk fra.
  2. Del toppen i små buketter, skær stilken i små stykker og læg dem i en gryde.
  3. Overhæld med kogende vand og damp broccolie netop mør.
  4. Hæld broccolien i en sigte, og afkøl med koldt vand.
  5. Riv løget fint og stavblend det med det afdryppede broccoli.
  6. Rør flødeosten i, og smag til med salt, peber og citronsaft.
  7. Server broccoli-pålægget afkølet på rugbrød eller grovbrød.
  8. TIP:
  9. Kan også serveres som dip med forskellige grøntsager.
  10. FX gulerødder og agurker i stave.
  11. Minimajs og rød peber passer også godt til.
  12. Kan også serveres til Grissini.