Broccoli-pålæg
Kan også serveres som dip
Ingredienser
- 1 stk broccoli (ca 200 g)
- 1 lille spsk meget fintrevet løg
- 200 g mager flødeost naturel
- lidt salt og peber
- et par dråber citronsaft
Instruktioner
- Skyl broccolien og skær det meste af den grove stilk fra.
- Del toppen i små buketter, skær stilken i små stykker og læg dem i en gryde.
- Overhæld med kogende vand og damp broccolie netop mør.
- Hæld broccolien i en sigte, og afkøl med koldt vand.
- Riv løget fint og stavblend det med det afdryppede broccoli.
- Rør flødeosten i, og smag til med salt, peber og citronsaft.
- Server broccoli-pålægget afkølet på rugbrød eller grovbrød.
- TIP:
- Kan også serveres som dip med forskellige grøntsager.
- FX gulerødder og agurker i stave.
- Minimajs og rød peber passer også godt til.
- Kan også serveres til Grissini.