Tilbage

Råmarineret Laks

en lækker forret!

Ingredienser

  • 400g laksefilet fra fiskehandleren, der har været nedfrosset i mindst 1 døgn ved minus 20 grader.
  • 2 citroner
  • 2 avokadoer
  • lidt dild til pynt og
  • evt. lidt salatblade
  • Marinade
  • 2.spsk olivenolie
  • 2 spsk citronsaft
  • salt og peber
  • tilbehør:
  • flutes
  • smør

Instruktioner

  1. Skær fileterne i meget tynde skiver evt. imens de stadig er lidt frosne, da det er nemmere.
  2. Bland ingredienserne til marinaden sammen og pensel lakse skiverne på begge sider.
  3. Lad det herefter trække 1 time i køleskabet.
  4. Skær citron og avokado i fine tyndeskiver.
  5. Læg et par saltablade på hver tallerken og anret skiftevis lakseskiverne, avocadoskiver og citronskiver som et hjul.
  6. Pynt med frisk dild og server lun flutes og kold smør til !