Tilbage
Hvidkålssuppe med kødboller

Hvidkålssuppe med kødboller

Ingredienser

  • Kødboller:
  • 250 g hk oksekød
  • 1 løg
  • 150 g kogte kartofler
  • 2 spsk rasp
  • 1 æg
  • salt, peber
  • Suppe:
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • ½ hvidkål i fine strimler
  • 1 grøn peberfrugt i fine strimler
  • ½ spsk sellerisalt
  • peber

Instruktioner

  1. Hak løget fint, mos kartoflerne, og bland de øvrige ingredienser i.
  2. Form til små kødboller og læg dem i kogende bouillon.
  3. Når de er færdige "popper" de op til overfladen.
  4. Tag kødbollerne op ad bouillonen og hold dem varme.
  5. Kom det finsnittet hvidkål i bouillonen, lad det koge i 5 minutter,
  6. og tilsæt så det fintsnittet peberfrugt.
  7. Kog yderlig ca 5 minutter.
  8. Hæld bollerne tilbage i suppen og varm godt igennem.
  9. Et drys friske koriander smager godt ovenpå!
  10. Tips:
  11. Suppen kan laves for sig, og blendes før servering- kog i så tilfælde et par kartofler med.....