TilbageKartoffel Pizza
Ingredienser
- 25 g gær
- 2 tsk groft salt
- 3 1/2 dl vand
- 1/2 olie
- ca. 600g hvedemel
- FYLD TIL PIZZAEN:
- 500 g kartofler
- 2 spsk olivenolie
- en masse krydderier!
Instruktioner
- Smuldr gæren og rør den ud i vand.
- Tilsæt salt, olie og 3/4 af melet.
- Ælt dejen; tilsæt evt. mere mel.
- Dejen skal være glat, smidig og ikke for fast.
- Lad den hæve ca, en time ved stuetemperatur.
- Skræl kartoflerne og skær dem ud i så tynde skiver som muligt.
- Vend skiverne i olivenolie.
- Tænd ovnen på 225°.
- Rul dejen ud til en firkant og kom på bageplade.
- Fordel kartoffelskiverne på dejen.
- Drys krydderier efter eget ønske og smag.
- Sæt pizzaen i den varme ovn og bag gylden ca. 25 min.