TilbageTvebakker
Ingredienser
- 1 1/4 dl mælk
- 50 g smør
- 25 g gær
- 1/4 tsk salt
- 25 g sukker
- 1/4 tsk kardemomme
- 250 g hvedemel
Instruktioner
- Lun mælken og hæld den i en skål.
- Tilsæt smør, gær, salt, sukker, kardemomme og det meste af hvedemelet.
- Ælt resten af hvedemelet i til dejen hænger sammen i en klump.
- Stil dejen til hævning et lunt sted og lad den hæve til dobbelt størrelse.
- Form ca 10 boller af dejen.
- Sæt dem på bagepapir på en plade.
- Pensl med mælk og bag bollerne i en 200° varm ovn i 10-15 minutter til de er gyldne.
- Tag bollerne ud og skær dem over med en skarp brødkniv.
- Sæt de overskårne boller hver for sig på en bagerist og rist dem i ovnen ved samme temperatur til de er tørre og sprøde.