Æble/nøddepostej
Serveres kold eller varm og er fryseegnet
Ingredienser
- 200 g hasselnødder
- 2 store æbler
- 2 store løg
- 1 dl havregryn
- 200 g hytteost
- 2 spsk olie
- 4 æg
- ½ dl mælk
- 1 tsk soya
- salt, peber
Instruktioner
Er æblerne økologiske og skrællen pæn, så fjern bare kernehuset på dem;
det ville være synd andet.............
Rens løgene, ordn æblerne. Kom det i en foodprocessor sammen med nødderne og kør til det er findelt.
Kom det hele i en gryde med olien
.
Tilsæt hytteost, havregryn, mælk og kydderier.
Varm det hele godt igennem, tag gryden fra varmen og tilsæt æggene 1 af gangen.
Kom farsen i et ildfast fad, og lad den bage i vandbad i ovne v. 200° i ca 50 minutter.