TilbageKikærtepostej
Postejen er fryseegnet
Ingredienser
- 100 g kikærter
- 100 g rødløg
- 100 g rensede porrer
- 4 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- 200 g squash
- 1 dl sesamfrø
- 1 bdt frisk basilikum, salt, peber
- 5 spsk grahamsmel
- 2 æg
- 5 spsk fløde eller mælk
Instruktioner
- Kikærterne lægges iblød efter anvisning på pakken.
- Løg, porre, hvidløg hakkes fint og svitses let i olien i ca 5 min.
- Riv squashen groft.
- Pulveriser sesamfrøene i f.eks. en minihakker.
- Kom kikærterne sammen med basilikum i foodprocessoren og blend det godt ud.
- Bland alt sammen og tilsæt grahamsmelet og væden. (Farsen må ikke være for fast.)
- Smag til med salt og peber.
- Kom farsen i en smurt form og bag i vandbad i ovn v. 200° i ca 50 minutter