Tilbage
Kikærtepostej

Kikærtepostej

Postejen er fryseegnet

Ingredienser

  • 100 g kikærter
  • 100 g rødløg
  • 100 g rensede porrer
  • 4 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 200 g squash
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 bdt frisk basilikum, salt, peber
  • 5 spsk grahamsmel
  • 2 æg
  • 5 spsk fløde eller mælk

Instruktioner

  1. Kikærterne lægges iblød efter anvisning på pakken.
  2. Løg, porre, hvidløg hakkes fint og svitses let i olien i ca 5 min.
  3. Riv squashen groft.
  4. Pulveriser sesamfrøene i f.eks. en minihakker.
  5. Kom kikærterne sammen med basilikum i foodprocessoren og blend det godt ud.
  6. Bland alt sammen og tilsæt grahamsmelet og væden. (Farsen må ikke være for fast.)
  7. Smag til med salt og peber.
  8. Kom farsen i en smurt form og bag i vandbad i ovn v. 200° i ca 50 minutter