Tilbage
Chili sin Carne

Chili sin Carne

en god opskrift uden kød!

Ingredienser

  • 350 g tørrede hvide bønner
  • 2 ds. flåede tomater
  • 2 store løg
  • 1 lille ds. tomatkoncentrat
  • 3-4 fed hvidløg
  • 200 g rodfrugter (oersillerod,pastinak,selleri)
  • 1 stor porre
  • 100 g blegselleri
  • 1 frisk rød chili
  • 1 dl olie
  • 1 tsk sukker
  • salt, peber, laurbærblad,allehånde

Instruktioner

Læg bønnerne i blød natten over.
Hæld iblødsætnings-vandet fra (må ALDRIG bruges!), kog i nyt vand i 1 time.

Lav imens en tomatsovs:
Hak løgene, rens og skær de øvrige grøntsager i tern.
Svits løg og hvidløg i olien, tilsæt krydderier og tomatkoncentrat og lad det simre lidt.
Kom resten af af grøntsagerne i sammen med en anelse vand, og lad det simre i ca. 45 minutter.

Kom bønnerne i tomatsovsen og varm igennem.

Server med et godt brød til.