Krydrer-Kylling
Ingredienser
- 400 g kyllingefilet
- 1 finthakket løg (gerne rødløg)
- 1finthakket rød peberfrugt
- 1 lille ds majskerner
- 1 lille bæger hytteost
- ½ tsk spidskommen
- 2 dl taco-sauce eller salsa
- 4 tortillaer
- salt, peber
- olie til stegning
Instruktioner
Skær kyllingefilletterne i smalle strimler og brun dem i olie med salt og peber.
Bland grøntsager, hytteost, spidskommen, salt og peber i en skål.
Fordel kyllingen og grøntsagsblandningen på de 4 tortillaer.
Rul tortillaerne stramt om fyldet og læg demi en smurt ovnfast fad.
Kom tacosauce/salsa over.
Sæt fadet i en varm 200° varm ovn 30 minutter.
Ved servering kan der kommes creme frâiché hen over retten, samt friske koriander, hvis man kan få fat på det....