Tilbage

Krydrer-Kylling

Ingredienser

  • 400 g kyllingefilet
  • 1 finthakket løg (gerne rødløg)
  • 1finthakket rød peberfrugt
  • 1 lille ds majskerner
  • 1 lille bæger hytteost
  • ½ tsk spidskommen
  • 2 dl taco-sauce eller salsa
  • 4 tortillaer
  • salt, peber
  • olie til stegning

Instruktioner

Skær kyllingefilletterne i smalle strimler og brun dem i olie med salt og peber.
Bland grøntsager, hytteost, spidskommen, salt og peber i en skål.
Fordel kyllingen og grøntsagsblandningen på de 4 tortillaer.

Rul tortillaerne stramt om fyldet og læg demi en smurt ovnfast fad.
Kom tacosauce/salsa over.
Sæt fadet i en varm 200° varm ovn 30 minutter.

Ved servering kan der kommes creme frâiché hen over retten, samt friske koriander, hvis man kan få fat på det....