Tilbage

Blomkålspostej

Kan spises kold eller varm: Og den er yderst velsmagende på begge måder!

Ingredienser

  • 1 stort blomkål
  • ½ kg kartofler
  • 1 mellemstort løg
  • 1 dl pinjekerner
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 spsk hakket pesille, 2 spsk hakket dild
  • 150 g hvidløgsflødeost
  • 3 æg
  • olivenolie til stegning
  • salt, peber, stødt muscat

Instruktioner

  1. Rengør blomkålen, skær den i mindre dele, og kog det med skrællede kartofler som er skåret i mindre stykker.
  2. Hæld vandet fra når det er mørt og damp blomkål og kartofler tørt.
  3. Løg, peberfrugt og pinjekerner hakkes meget fint; steges 5 min i olie.
  4. Mos blomkål og kartoflerne sammen med flødeosten.
  5. Rør æg, grøntsager og krydderurter i og smag til med salt, peber og muscat.
  6. Kom farsen i en form, bag i vandbad i en 180° varm ovn i ca 50 minutter.