Tilbage
Indiske frikadeller

Indiske frikadeller

Ingredienser

  • 2 fed hvidløg
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 æg
  • 2 spsk. rasp
  • 1 dl græsk yoghurt 10 %
  • 1/2 dl vand
  • 1 spsk. garam masala
  • 1/4 tsk. cayennepeber
  • 1 tsk. salt
  • vindruekerneolie til stegning

Instruktioner

  1. Hak hvidløg fint, og bland alle ingredienserne til frikadellerne i en skål. Sæt evt. på køl i ½ time. Form farsen til små frikadeller med 2 skeer. Steg dem i lidt olie på en pande i 12-15 minutter.
  2. Et groft brød med en
  3. Hvidløgsdressning til:
  4. 1 fed hvidløg,1 spsk vindruekerneolie,1 spsk. citronsaft,salt.
  5. DET ER GODT!