Tilbage
Kyllingegryde

Kyllingegryde

Det er en god og billig ret!

Ingredienser

  • 500 g kylling
  • 1 bakke bacon i tern
  • 3 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 2 hønseboulionterninger
  • 1 dåse ananas
  • 1 dåse ferskner
  • 4-6 spsk karry
  • 5 dl vand
  • 5 dl fløde

Instruktioner

Steg bacon, og læg det på en tallerken.
- Steg løg og hvidløg, og læg det på en tallerken.
- Steg kylling i tern, i olie og karry.
- Tilsæt vand og bouilion, og lad det simre i 10 min.
- Tilsæt ananas, ferskner og fløde, og lad det simre yderligere 10 min.
- Tilsæt til sidst løg, bacon, salt og jævner.
Evt drys med lidt purløg

Serveres med ris eller ovnfritter og evt hvidløgsflutes.
Man kan evt. tilsætte kokosmælk.