Tilbage

Risret med chutney og agurk

24 børn

Ingredienser

  • 350 g Gulerødder
  • 350 g Løg
  • 3-4 fed Hvidløg
  • 2 spsk Rapsolie
  • 1 kg Hakket oksekød
  • 2 spsk Karry
  • 750 g Ris
  • 1 spsk Salt
  • 1,7 l Vand
  • 2 dl Frosne majs
  • -------------------
  • 450 g Mangochutney
  • ----------------------------
  • Agurkestave

Instruktioner

Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet.

Pil løget og hvidløg og snit dem fint.

Kom olie i en stegegryde og varm den op.

Kom løg, gulerødder og hvidløg i gryden og sauter det grundigt af.

Tilsæt det hakkede kød og karry til gryden og brun det af sammen med grøntsagerne.

Kom risene i gryden og vend det godt rundt.

Tilsæt vand og salt til gryden og lad den koge op.

Skru ned til middel varme og lad retten simre i 25-30 minutter.

Kom majsene i gryden og vend dem rundt i retten.

Smag til.
--------------------
Server med mangochutney og agurkestave