Kødboller i tomat
"Lady og Vagabonden" mad!
Ingredienser
- Fars:
- 500 g hk flæsk
- 1 dl vand
- 1 tsk salt
- 1 spsk oregano
- 1 spsk paprika
- 1 spsk ketchup
- frisk kværnet peber
- -----------------------
- Sovs:
- 2 spsk olie
- 1 ds. hakkede tomater
- 1 dl ketchup
- 1 stort løg
- 1/2 rød peberfrugt
- 2 fed hvidløg
- 1 dl vand
- 1 spsk paprika
- salt, peber
- -----------------------
- Serveres med:
- Pasta efter behov og lyst,
- samt evt. friskrevet parmesan
Instruktioner
Rør kødet sejt med vand og salt.
Bland de øvrige ingredienser i.
Form til valnødde-store kødboller og kom dem i kogende vand.....
(brug kogevandet til at tilberede pastaen i !)
Tag dem op af vandet når de "popper" op til overfladen og:
vend kødbollerne i varm olie på en stegepande, så de får en stegeskorpe. Tag dem af og gem.
---------------------------------
Skær løg i skiver, peberfrugt og hvidløg i små tern- og svits dem i olien.
Tilsæt de øvrige ingredienser og lad det simre i 1/2 time , så sovsen tykner lidt.
Kom kødbollerne i, og varm igennem....
----------------------------------
Server med pasta og revet ost.............