Tilbage
Kødboller i tomat

Kødboller i tomat

4 personer
"Lady og Vagabonden" mad!

Ingredienser

  • Fars:
  • 500 g hk flæsk
  • 1 dl vand
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk oregano
  • 1 spsk paprika
  • 1 spsk ketchup
  • frisk kværnet peber
  • -----------------------
  • Sovs:
  • 2 spsk olie
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 1 dl ketchup
  • 1 stort løg
  • 1/2 rød peberfrugt
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl vand
  • 1 spsk paprika
  • salt, peber
  • -----------------------
  • Serveres med:
  • Pasta efter behov og lyst,
  • samt evt. friskrevet parmesan

Instruktioner

Rør kødet sejt med vand og salt.
Bland de øvrige ingredienser i.
Form til valnødde-store kødboller og kom dem i kogende vand.....
(brug kogevandet til at tilberede pastaen i !)
Tag dem op af vandet når de "popper" op til overfladen og:

vend kødbollerne i varm olie på en stegepande, så de får en stegeskorpe. Tag dem af og gem.
---------------------------------
Skær løg i skiver, peberfrugt og hvidløg i små tern- og svits dem i olien.
Tilsæt de øvrige ingredienser og lad det simre i 1/2 time , så sovsen tykner lidt.
Kom kødbollerne i, og varm igennem....
----------------------------------
Server med pasta og revet ost.............