Fiske-karry-suppe
med hel fisk eller med fiskefars.........
Ingredienser
- 600 g fisk - hel eller fiskefars
- --------------------
- 1 stort løg
- 2 spak smør
- 2 tsk karry
- 1 ½ dl ris
- 1 liter (fiske)bouillon
- 1 æble
- 1 dl ærter
- 2 dl syrnet mælkeprodukt
- 2 spsk maizena
- -----------------------------
- groft brød som tilbehør
Instruktioner
Kog risene
------------
Hak løget og svits det i smørret sammen med karryen i en gryde til de er klare.
Tilsæt bouillon og lad det koge i 5 minutter.
Kom æbletern og ærter i, samt maizena (som er rørt ud i det syrnet mælkeprodukt) under omrøring.
Kom fiskestrimler eller fiskeboller (som laves for sig) i, og lad det simre for ganske svag varme-dog skal suppen ikke koge, hvis der bliver brugt fiskeboller.....
Kom de kogte ris i.
Smag til med salt og peber, og evt. mere karry.......