Fuldkornssalat
Inspireret fra mellemøsten
Ingredienser
- 2 dl couscous -fuldkorn
- ½ agurk
- 1 bdt bredbladet persille
- 1bdt frisk mynte
- 1 bdt frisk koriander
- 3 tomater
- 100 g kikærter (færdigtilberedte)
- 150 feta
- 3 spsk citronsaft
- 3 spsk olivenolie
- 2 tsk.hel spidskommen
- salt
- friskkværnet peber-masser af det!
Instruktioner
Kog couscousen efter pakkens anvisning.
Skyl og tør persille, mynte og koriander , og hak dem groft.
Skær tomater (uden kerner) og agurken meget fint i tern.
Pil rødløget og hak det meget , meget fint.
Skær også fetaen i (knap så)små tern.
Bland al det foregående med den afkølede couscous.
Vend de tilberedte kikærter i olie og salt, læg dem på en bageplade med bagepapir, og rist dem i ovnen ca 15 minutter v. 200 grader.
Knus spidskommen, og rør en marinade af olie, citron og spidskommen-og hæld det over salaten.
Smag til med salt og peber, og drys kikærterne over.
Kværn evt med lidt xtra peber!