Tilbage
Fuldkornssalat

Fuldkornssalat

4 Personer
Inspireret fra mellemøsten

Ingredienser

  • 2 dl couscous -fuldkorn
  • ½ agurk
  • 1 bdt bredbladet persille
  • 1bdt frisk mynte
  • 1 bdt frisk koriander
  • 3 tomater
  • 100 g kikærter (færdigtilberedte)
  • 150 feta
  • 3 spsk citronsaft
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 tsk.hel spidskommen
  • salt
  • friskkværnet peber-masser af det!

Instruktioner

Kog couscousen efter pakkens anvisning.
Skyl og tør persille, mynte og koriander , og hak dem groft.

Skær tomater (uden kerner) og agurken meget fint i tern.
Pil rødløget og hak det meget , meget fint.
Skær også fetaen i (knap så)små tern.

Bland al det foregående med den afkølede couscous.

Vend de tilberedte kikærter i olie og salt, læg dem på en bageplade med bagepapir, og rist dem i ovnen ca 15 minutter v. 200 grader.

Knus spidskommen, og rør en marinade af olie, citron og spidskommen-og hæld det over salaten.
Smag til med salt og peber, og drys kikærterne over.
Kværn evt med lidt xtra peber!