Pasta med savoykål, kålpølser og feta
Ingredienser
- 400 g pasta (f.eks. penne, skruer)
- 2½ tsk groft salt
- 1 savojkål
- 1 dl vand
- 2 dl piskefløde
- 2 spsk smør
- 4 små knuste fed hvidløg
- 1 løg
- 1 bøtte Salatost i tern med persille og hvidløg
- 3-4 kålpølser
- 2 dl hakket frisk kruspersille
- 1 rød peberfrugt
- 1½ tsk groft salt
- friskkværnet peber
Instruktioner
Kom pastaen i en gryde med kogende vand tilsat salt. Bring pastaen i kog under omrøring. Kog den ved jævn varme og uden låg til den er mør - ca. 10 min.
Fjern de yderste, grove blade og stokken fra savojkålen. Skær kålen i tynde strimler og fjern evt. de groveste ribber. Skyl kålen og lad den dryppe af i en sigte.
Smelt smørret(må ikke brune)og tilsæt hakket hvidløg og hakket løg. Tilsæt savojkål og damp den i 2 min.
Kom vand og fløde ved.
Skær pølsen i små stykker og tilsæt.
Tag gryden af varmen og vend ost, persille, salt og peber i. Kom den afdryppede pasta i kålblandingen og vend godt rundt.
Smag til, og pynt med hakkede rød peber.