Tilbage

Fiskeret med rød peber og broccoli

2 personer
med kartofler eller pasta

Ingredienser

  • 200 g torskefilet eller lign.
  • 1 stort løg i grove tern
  • ca. 2 spsk. olie
  • ca. 1 dl. hvidvin (kan undværes-brug i så fald bouillon)
  • ca. 1 dl. vand
  • salt og peber
  • ½ bundt broccoli i små buketter
  • ½ rød peberfrugt i tern
  • 2½ dl. madlavningsfløde (eller piskefløde)
  • 1 tsk. tørret estragon
  • lidt sennep og citronsaft

Instruktioner

Løgternene svitses i olien.
Hvidvin/bouillon og vand tilsættes og bringes i kog.
Fisken drysses med lidt salt og peber og lægges i gryden.
Dampes ved svag varme under låg i ca. 5 min.
Fisken tages op.
-------------------------
Væsken koges ind ved god varme til der er ca ½-1 dl. tilbage, broccolibuketterne koger med de sidste par min.
Madlavningsfløde og estragon tilsættes og det koger lidt ind.
Peberfrugt drysses i og sovsen smages til med sennep og lidt citronsaft.
Fisken lægges i gryden og varmes forsigtigt igennem.
---------------------------------------------------------------
Tips:
Kan serveres med kartofler eller pasta. Kan også laves med laks.