Tilbage

Græsk Pandebrød

Ingredienser

  • 100 G Gær.
  • 1 dl Lunt vand
  • 5 dl.Græsk yoghurt
  • ca. 1 dl Olivenolie
  • 1 tsk. Salt
  • 1-2 tsk tørret oregano
  • 1-2 Fed hvidløg
  • ca. 1 kg Mel
  • 1-2 spsk. Hakket persille
  • 3 spsk Smuldret feta
  • En håndfuld hakket oliven
  • Olie til pensling lidt oregano til drys..

Instruktioner

Opløs gæren i det lune vand,tilsæt yoghurt,olie,salt,oregano og hvidløg og bland det med melet.

Ælt dejen godt.
Tilsæt persille,fetaost og oliven og lad dejen hæve lunt i en time tid.
Ælt dejen igen og læg det i et fad eller en bradepande der er smurt.

Lad dejen efterhæve i ca.20-30 min.

Pensel brødet med olie og drys med oregano.
Og bag brødet i ovnen ved 200 Grader i ca 20-30 min. alt efter størrelsen...