Græsk Pandebrød
Ingredienser
- 100 G Gær.
- 1 dl Lunt vand
- 5 dl.Græsk yoghurt
- ca. 1 dl Olivenolie
- 1 tsk. Salt
- 1-2 tsk tørret oregano
- 1-2 Fed hvidløg
- ca. 1 kg Mel
- 1-2 spsk. Hakket persille
- 3 spsk Smuldret feta
- En håndfuld hakket oliven
- Olie til pensling lidt oregano til drys..
Instruktioner
Opløs gæren i det lune vand,tilsæt yoghurt,olie,salt,oregano og hvidløg og bland det med melet.
Ælt dejen godt.
Tilsæt persille,fetaost og oliven og lad dejen hæve lunt i en time tid.
Ælt dejen igen og læg det i et fad eller en bradepande der er smurt.
Lad dejen efterhæve i ca.20-30 min.
Pensel brødet med olie og drys med oregano.
Og bag brødet i ovnen ved 200 Grader i ca 20-30 min. alt efter størrelsen...