Tilbage
Islandsk Fiskeret

Islandsk Fiskeret

4 personer
En god anderledes ret!

Ingredienser

  • 800 g Torskefilet
  • 1 spsk fiskebouillon
  • 1 tsk Salt
  • Sauce
  • 2 spsk Tomatpure
  • ½ Appelsin (saften )
  • 2 spsk Soja
  • 1 spsk Kokosmel
  • 100 g Ananas flødeost
  • 3 dl Fløde
  • ½ Rød peber
  • 100 g Revet ost
  • 1 Pakke ris
  • 1 Pose blandede urter

Instruktioner

Fisken renses og tørres. Den koges sammen med Krydderierne.

Til sovs:
Alle ingredienser røres sammmen.

Ris og urterne koges møre.

Fisk, risblanding og sovs lægges lagvis i et ildfast fad.

Osten lægges over inden den skal i ovnen ved 180 grader i 15- 20 min.
----------------------------------------------------------------------------------
Den serveres med flutes og salat