Kinesisk fiskeret
Ingredienser
- 400 g hellefisk (evt lyssej e.lign.) Skåret i portionsstykker
- Marinade:
- ½ dl soja
- 1 spsk. Finthakket syltet ingefær
- 1 spsk. Ingefærlage
- Sauce:
- 1 ds ananas i tern , samt saften
- 2 røde peberfrugt i tern
- 2½ dl grønsagsbouillon
- 1 dl rosiner
- 1 tsk. Citronsaft
- 1 tsk. Hvid balsamisk eddike eller vineddike
- 1 spsk. sukker
- 1 spsk. Ingefærlage
- 2 tsk. Maizena majsstivelse
Instruktioner
Rør marinaden sammen, og hæld den over fisken.
Lad det marinere i køleskab min. 1 time, gerne 5-6 timer.
Bouillon, ananas og ananassaft, peberfrugter, rosiner, citronsaft, eddike, sukker og ingefærlage koges godt sammen.
Skum af ind imellem.
Koger ca 15-20 minutter.
Opløs maizena i lidt koldt vand og jævn saucen.
Læg fisken på bageplade og steg dem i ovnen på bagepapir ca. 5-7 minutter ved 250 grader (forvarmet)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anret ved at lægge fisken i fad, og hæld saucen hen over.
Server med ris, salat og groft brød.