Tilbage

Provence Kylling

Ingredienser

  • 200 g kyllingefilet
  • ½ tsk oregano
  • ½ tsk timian
  • 1 spsk olivenolie
  • salt, peber
  • ½ løg
  • 200 g kantareller eller champignon
  • 100 g knoldselleri
  • 100 g gulerod
  • 1 dåse flåede, hakkede tomater
  • 1/4 hønsebouillonterning
  • 1 dl vand
  • 1 laurbærblad
  • Tilbehør:
  • 1½ dl ris
  • 150 g broccoli

Instruktioner

Skær kyllingefileten i passende stykker.
Varm olien i en gryde, tilsæt kyllingen, og brun den sammen med oregano og timian.
Drys med salt og peber.

Hak løget fint, skyl og skær svampene i stykker og lad det svitse sammen med kyllingen et par min.
Skræl rodfrugterne og skær dem i terninger.
Tilsæt dem sammen med tomater, bouillonterning, vand og laurbærblad.

Lad det hele koge ca 10-15 min.
---------------------------------------------------
Server med ris og letkogt broccoli i buketter