Tilbage

Kold jambalaya salat

Med kylling og rejer

Ingredienser

  • 1 spsk. smør
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 4 dl. vand
  • 100 g. skinke i tern
  • 0.5 tsk. salt
  • 0.5 tsk. cayennepeber
  • 2 dl. ris
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. balsamisk eddike
  • 1 spsk. citronsaft
  • 3 dråber tabascosauce
  • 3 forårsløg
  • 2 stilke bladselleri
  • 1 grøn peberfrugt
  • 2 tomater
  • 500 g. kogt kylling
  • 200 g rejer
  • 0.5 bdt. persille

Instruktioner

Smelt smørret i en gryde og svits løg og hvidløg.
Tilsæt vand, skinke, salt, cayennepeber og bring det i kog.
Tilsæt ris og bring det i kog igen.
Skru ned for varmen og lad det koge i 15-20 minutter indtil risene er møre.

Bland olivenolie, eddike og citronsaft.
Hæld blandingen over risene.
Tilsæt hakket forårsløg, hakket bladselleri, peber i tern og tomater i tern.
Skær kyllingen i mindre stykker og bland dem i risene.

Anret med finthakket persille