Tilbage
Karrykikærter med pasta

Karrykikærter med pasta

Ingredienser

  • 330 g tørre kikærter
  • 300 g pasta
  • 2 løg
  • 2 gulerødder
  • 150 g knoldselleri
  • 1 madæble
  • 1 bdt hakket persille
  • 1 l mælk
  • 2 tsk karry
  • 2 spsk hvedemel

Instruktioner

Kikærterne sættes i blød natten over, min. 12 timer.
Vandet hældes fra og kikærterne skylles og bringes i kog i friskt vand.
Koger møre ca. 1 time.

Pastaen koges al dente.

Løg, selleri, gulerødder hakkes i mindre stykker.
Olien varmes og tilsættes karry + salt.
De hakkede grønsager svitses et kort øjeblik.
Æblet skæres i mindre stykker og svitses med.
Mel drysses over under omrøring.
Mælk tilsættes lidt efter lidt under omrøring.

Når sauces er jævn og varm, tilsættes kogte kikærter og persille.
Det hele småsnurrer 3-4 min. og smages til med salt.

Server med et groft brød til!