Jordbær/feta salat
Ingredienser
- ½ dl rød quinoa
- ½ dl hvid quinoa
- 300 g frosne sojabønner
- 1 bdt grønne asparges
- 3-400 g jordbær
- 1 lille bæger feta
- 50 g mandler
- klippet purløg
Instruktioner
Kog de skyllede quinoa i 2 dl vand med lidt salt i 15 min.
Afkøles ved at skylle med koldt vand.
Sojabønnerne får et opkog på 1 minut, hvorefter de skylles med koldt vand.
Asparges skylles og den træede ende brækkes af. Skæres derefter i 2-3 cm lange stykker.
Mandlerne med skræl hakkes groft.
Jordbær skylles, nippes og halveres.
Fetaosten skæres i tern (hvis ikke de allerede er....)
Purløgene klippes i centimeterlange stykker.
Det hele blandes i en skål uden at rode for meget rundt.
Server med en god flute til..........