Tilbage

Vintergryde med flæskekød

4 personer

Ingredienser

  • ca. 100 g. bacon i tern
  • 1 lille hvidkål, snittet
  • 5 gulerødder i tern
  • 2 løg i tern
  • 5 kartofler i tern
  • ½ selleri i tern
  • ca. 1 tsk. karry
  • 1 tsk. tørret timian
  • salt og peber
  • ½ l. bouillon (vand plus terning)
  • 8-10 gode pølser i skiver

Instruktioner

Brun baconternene i en stor tykbundet gryde.
Tilsæt karry og løg og lad det svitse lidt.
Herefter tilsættes resten af de ituskårne grøntsager og svitser lidt.

Nu tilsættes timian, bouillon, salt og peber.

Retten skal nu småkoge til alt er mørt (mindst ½ time).

Tilsidst tilsættes pølsestykkerne og varmes igennem.

Retten smages til.