Tilbage

Juledeller

Ingredienser

  • 500 g hakket svinekød
  • 1 tsk. salt
  • friskkværnet peber
  • 1 zittauerløg
  • 1 lille æble
  • 10 svesker uden sten
  • 1 æg
  • 1 tsk timian
  • ½ tsk muscatnød
  • ½ dl hvedemel
  • 1 dl mælk

Instruktioner

Rør kødet med salt.
Tilsæt peber, finthakket løg, æble i små tern, hakkede svesker, æg og hvedemel og rør farsen sammen.
Rør mælken i lidt ad gangen til konsistensen er god.
Lad farsen hvile 15 minutter.
-----------------------------------------------------------
Form frikadeller af farsen.
Brug et par skeer dyppet i vand, så farsen ikke hænger fast.
Kom lidt mere fedtstof på "æblepanden" og steg frikadellerne heri.
Frikadeller skal gennemsteges (5-7 min. på hver side).