Tilbage
Svensk Pølseret

Svensk Pølseret

4 personer

Ingredienser

  • 2 stk finthakket løg
  • 2 spsk margerine
  • 10 ufarvede pølser (eller røget medister ca 400 g)
  • 2-3 tsk. paprika edelsüss
  • 1- 1 1/2 lille dåse tomatpuré (100-140 g.)
  • 2 ds hakkede tomater
  • salt og peber
  • 1 dl piskefløde
  • 1 kg kogte kolde kartofler
  • purløg til pynt

Instruktioner

Svits de finthakkede løg til de er gyldne og klare.
Skær pølserne i skrå skiver og lad dem svitse med et øjeblik.
Drys paprika over og bland det godt med pølser og løg.

Skru ned for varmen og tilsæt de skivede kartofler, hakkede tomater, tomatpuré, salt og peber.

Bland det hele godt sammen og lad retten snurre 15 min.
Tilsæt så piskefløde, og lad retten snurre ca. 15 min. til retten er jævnet af mælken og kartoflerne.

Pynt med fintklippet purløg.