Gratineret Torsk
Ingredienser
- 400 g pasta penne
- ½ bundt purløg
- 100 g baby spinat, skyllet
- 4-500 g vesterhavstorsk
- 2 dl fløde 38 %
- 1 dåse hakkede tomater
- 150 g revet Gouda eller mozzarella
- 2 spsk rasp
- 1 citron
- Salt og peber
Instruktioner
Kog pastaen efter anvisningen på pakken, hæld vandet fra, og kom den i et ildfast fad.
-----------------------------------------
Skær fisken i mindre stykker.
---------------------------------------
Snit purløget fint.
Vend fisk, purløg, pasta og spinat sammen i fadet.
Hæld fløde og hakkede tomater over pastaen, og vend det godt sammen.
Smag til med salt og peber.
Drys med revet ost og rasp, og bag i en forvarmet ovn ved 200 grader, til det er gyldent og sprødt, ca. 15 minutter.
Serveres med salat og brød.