Tilbage

Gratineret Torsk

4 personer

Ingredienser

  • 400 g pasta penne
  • ½ bundt purløg
  • 100 g baby spinat, skyllet
  • 4-500 g vesterhavstorsk
  • 2 dl fløde 38 %
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 150 g revet Gouda eller mozzarella
  • 2 spsk rasp
  • 1 citron
  • Salt og peber

Instruktioner

Kog pastaen efter anvisningen på pakken, hæld vandet fra, og kom den i et ildfast fad.
-----------------------------------------
Skær fisken i mindre stykker.
---------------------------------------
Snit purløget fint.
Vend fisk, purløg, pasta og spinat sammen i fadet.
Hæld fløde og hakkede tomater over pastaen, og vend det godt sammen.
Smag til med salt og peber.

Drys med revet ost og rasp, og bag i en forvarmet ovn ved 200 grader, til det er gyldent og sprødt, ca. 15 minutter.


Serveres med salat og brød.