Marokkansk lasagne med spinat og hakket lammekød
Ingredienser
- Smør til stegning
- 1 spsk kanel
- ½ spsk koriander stødt
- ½ spsk kardemomme
- 3 fed hvidløg, hakket
- 1 løg, hakket
- ½ chili – fintsnittet
- 500 g hakket lammekød eller oksekød, hvis du ikke kan få fat i det andet.
- 1 squash i skiver
- 4 mørke abrikoser , skåret i fire stykker
- 4 friske tomater
- 500 g frisk spinat
- 1 dåse flåede tomater
- 1 glas koncentreret tomat
- 1 pakke fuldkornslasagneplader
- friske tomater til pynt på toppen.
Instruktioner
Kom smørret i en gryde og tilsæt alle krydderierne.
Kom hvidløg, løg og chili ved.
Kom kødet i en gryde til det er stegt helt igennem, dernæst squash, abrikoser og tomaterne.
Lad det stå og simre i 30 min.
Varm ovnen på 180 grader.
Smør et ildfast fad med olivenolie og kom først lasagneplader i bunden, dernæst kødsovs, dernæst spinat, og så forfra.
Kom friske tomater på toppen.
Bag lasagnen i ovnen ca. 40 min.