Tilbage

Marokkansk lasagne med spinat og hakket lammekød

4 personer

Ingredienser

  • Smør til stegning
  • 1 spsk kanel
  • ½ spsk koriander stødt
  • ½ spsk kardemomme
  • 3 fed hvidløg, hakket
  • 1 løg, hakket
  • ½ chili – fintsnittet
  • 500 g hakket lammekød eller oksekød, hvis du ikke kan få fat i det andet.
  • 1 squash i skiver
  • 4 mørke abrikoser , skåret i fire stykker
  • 4 friske tomater
  • 500 g frisk spinat
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 glas koncentreret tomat
  • 1 pakke fuldkornslasagneplader
  • friske tomater til pynt på toppen.

Instruktioner

Kom smørret i en gryde og tilsæt alle krydderierne.
Kom hvidløg, løg og chili ved.
Kom kødet i en gryde til det er stegt helt igennem, dernæst squash, abrikoser og tomaterne.
Lad det stå og simre i 30 min.
Varm ovnen på 180 grader.

Smør et ildfast fad med olivenolie og kom først lasagneplader i bunden, dernæst kødsovs, dernæst spinat, og så forfra.

Kom friske tomater på toppen.

Bag lasagnen i ovnen ca. 40 min.