Tilbage

Lasagne med laks og spidskål

4 personer

Ingredienser

  • 500 g fintsnittet spidskål
  • 6 tomater
  • 400 g laksefilet uden skind
  • 1 portion bechamelsauce
  • 2 tsk. fintrevet, usprøjtet citronskal
  • 2 spsk. citronsaft
  • 250 g ferske lasagneplader
  • Bechamelsauce:
  • 25 g smør
  • 2½ spsk. hvedemel
  • 5 dl kogende letmælk
  • salt, peber
  • evt. lidt friskrevet muskatnød
  • 150 g reven mild gratineringsost
  • 200 g mascarpone
  • 12 lasagneplader
  • 150 g reven gratineringsost
  • 3-4 spsk. sesamfrø

Instruktioner

Kog spidskålen i letsaltet vand 5 min.
Afdryp den i en sigte.
Skær tomaterne i skiver.

Smag bechamelsaucen til med citronskal og citronsaft.

Fordel lasagneplader, spidskål, tomatskiver, 1½ cm tykke skiver af laksefileten og bechamelsauce lagvist i et smurt ovnfast fad. Stil i ovnen ved 200 gr. på midterste ovnribbe ca. 30 min.