TilbageBrownies
Ingredienser
- 250 g smør
- 150 g mørk chokolade (ca. 55% kakao) i små stykker
- 4 æg
- 250 g sukker (ca. 3 dl)
- 150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
- ½ tsk bagepulver
- 3 spsk kakaopulver
- 200 g hakkede valnøddekerner
Instruktioner
- Smelt smør og chokolade i en gryde. Lad det køle af.
- Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
- Bland mel, bagepulver,kakao og valnøddekerner og vend det forsigtigt i æggesnapsen.
- Vend den afkølede chokoladeblanding i.
- Hæld dejen i en firkantet form (ca. 20 x 30 cm) - foret med bagepapir.
- Bag kagen midt i ovnen og lad den køle af.
- Skær kagen i 24 firkanter (a ca. 5 x 5 cm).
- Bagetid ca. 30 min. ved 175° - traditionel ovn.