Tilbage

Brownies

Ingredienser

  • 250 g smør
  • 150 g mørk chokolade (ca. 55% kakao) i små stykker
  • 4 æg
  • 250 g sukker (ca. 3 dl)
  • 150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
  • ½ tsk bagepulver
  • 3 spsk kakaopulver
  • 200 g hakkede valnøddekerner

Instruktioner

  1. Smelt smør og chokolade i en gryde. Lad det køle af.
  2. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
  3. Bland mel, bagepulver,kakao og valnøddekerner og vend det forsigtigt i æggesnapsen.
  4. Vend den afkølede chokoladeblanding i.
  5. Hæld dejen i en firkantet form (ca. 20 x 30 cm) - foret med bagepapir.
  6. Bag kagen midt i ovnen og lad den køle af.
  7. Skær kagen i 24 firkanter (a ca. 5 x 5 cm).
  8. Bagetid ca. 30 min. ved 175° - traditionel ovn.