Mexicansk inspireret onepot
Ingredienser
- 3 peberfrugter
- 3 gulerødder
- 1 bdt forårsløg
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk olie
- 1 brev tacokrydderi (á ca. 40 gram)
- 3 dl quinoa
- 1 ds kidneybønner
- 2 ds hakkede tomater
- 4 dl grøntsagsbouillon
- --------------------------
- creme fraiche
- limefrugt - revet skal
- friskhakkede koriander
Instruktioner
Skyl peberfrugterne, og fjern kernerne og de hvide hinder og skær dem i tern.
Skræl gulerødder, og skær også disse i tern.
Skyl forårsløg, og snit dem.
Gem evt. lidt af den grønne top til at drysse med ved servering.
Pil hvidløg, og hak det fint.
Svits alle grøntsagerne i olien i en stor pande/gryde ved middel varme i ca. 10 minutter.
Tilsæt tacokrydderi, og svits det med et par minutter.
Tilsæt quinoa, kidneybønner, hakkede tomater og grøntsagsbouillon, og bring det i kog.
Lad retten simre i 25-30 minutter, til quinoaen er færdigkogt.
Servér med creme fraiche, limesaft og frisk koriander.