Tilbage
Lisa's Farsroulade

Lisa's Farsroulade

4 personer

Ingredienser

  • 500 g hk kalv/flæsk
  • 2 spsk mel
  • ½-1 dl vand
  • ½ tsk salt
  • friskkværnet peber
  • -----------
  • 1 dl grøn pesto
  • 1 dl finthakkede soltørrede tomater
  • 1 dl smulret feta

Instruktioner

Tænd ovnen på 180 grader.

Bland kødet med mel,salt og peber.
Afhængig af hvor fedt kødet er, tilsættes så meget vand at farsen stadig er lidt fast i det.

Kom farsen imellem 2 stk bagepapir og rul farsen ud med en kagerulle til 30x30.
Fjern det øverste bagepapir.
Spred først pestoen over farsen. Fordel dernæst tomater og feta.
Rul farsen til en roulade ved hjælp af bagepapiret.

Kom rouladen (uden bagepapir) i en smurt ildfast fad, og bag den 50 minutter.
Brug evt en stegetermometer-80 grader.

Tag rouladen ud af ovnen -og lad den hvile 10 minutter inden den skæres i skiver.

Server med hvad man lyster- f.eks. flødekartofler---- når nu ovnen er tændt alligevel :)