Tilbage
Sandkage

Sandkage

Grundopskrift....

Ingredienser

  • 200 g blødt smør
  • 200 g sukker
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • 4 æg
  • fintrevet skal af 1 økologisk citron
  • 2 tsk bagepulver
  • 200 g hvedemel
  • ----------------------
  • Der kan tilsættes:
  • Lige hvad man lyster!
  • F.eks:
  • Friske bær efter sæson
  • hakkede nødder
  • hakket chokolade

Instruktioner

Pisk vanilje, sukker og smør sammen, til det er luftigt og helt hvidt. Pisk derefter 1 æg i ad gangen .

Bland bagepulver og citronskal med mel og vend det forsigtigt i dejen.

Hvis der skal frugt, nødder, chokoladestykker eller bær i dejen, så vend det i melblandingen, inden det røres i.

Kom dejen i en smurt form i størrelse ca. 25 x 11 cm – evt. beklædt med bagepapir.

Bag sandkage i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 45-50 minutter.

Sandkage kan fint fryses.