Tilbage

Koteletter med pasta/oste/broccollisovs

4 personer

Ingredienser

  • 4 store koteletter
  • OSTESAUCE
  • 1 løg
  • 1 spsk. smør til stegning
  • ½ dl hvidvinseddike
  • 3 dl piskefløde
  • 100 g blå ost (en anden favoritost kan selvfølgelig anvendes!)
  • salt og friskkværnet peber
  • PASTA-BROCCOLI-SALAT
  • 250 g pastapenne
  • 500 g broccoli
  • TIL SERVERING
  • 1 bundt purløg

Instruktioner

OSTESAUCE:
Pil og hak løget, og steg det i smør i en gryde, til det er klart. Tilsæt eddike, og lad det koge næsten helt ind. Hæld fløde ved, skru lidt ned for blusset, og lad saucen simre, til den tykner en smule. Skær osten i mindre stykker; vend den i saucen, og rør, indtil osten er smeltet. Smag saucen til med salt og peber.

PASTA-BROCCOLI-SALAT:
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl broccolien, og del den i små buketter. Lad dem koge med i gryden med pasta i de sidste 4-5 minutter.

Krydr koteletterne med salt og peber, og steg dem i olie på en pande ved moderat varme i 5-6 minutter.

SERVERING:
Vend den friskkogte, afdryppede pasta og broccoli sammen med ostesaucen. Anret det på tallerkener sammen med koteletterne, og drys med hakket purløg.