TilbageGullasch
Ingredienser
- 1 stortløg, finthakkede
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 2 gulerod, skåret i tern
- 300 g oksebov, skåret i tern
- 1 spsk sød paprika
- grøntsagsbouillon
- 75 g tomatpuré
- 1 knivspids stødt spidskommen, eller kommenfrø
- 1 spsk smør, til stegning
- sort peber, friskkværnet
- salt
Instruktioner
- Sauter løg, hvidløg og gulerødder i smør i en stor gryde i 2 minutter ved middelvarme.
- Kom kødet i og brun det.
- Tilsæt salt, peber og paprika.
- Rør rundt og tilsæt bouillon, til det dækker kødet godt, og kom tomatpuré og kommen i gryden.
- Sæt låg på og lad det simre i ca.2½- 3 timer.
- Server med kartoffelmos eller kogte kartofler