Tilbage
Gullasch

Gullasch

2 personer

Ingredienser

  • 1 stortløg, finthakkede
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 2 gulerod, skåret i tern
  • 300 g oksebov, skåret i tern
  • 1 spsk sød paprika
  • grøntsagsbouillon
  • 75 g tomatpuré
  • 1 knivspids stødt spidskommen, eller kommenfrø
  • 1 spsk smør, til stegning
  • sort peber, friskkværnet
  • salt

Instruktioner

  1. Sauter løg, hvidløg og gulerødder i smør i en stor gryde i 2 minutter ved middelvarme.
  2. Kom kødet i og brun det.
  3. Tilsæt salt, peber og paprika.
  4. Rør rundt og tilsæt bouillon, til det dækker kødet godt, og kom tomatpuré og kommen i gryden.
  5. Sæt låg på og lad det simre i ca.2½- 3 timer.
  6. Server med kartoffelmos eller kogte kartofler