Tilbage
Makron-kage

Makron-kage

Ingredienser

  • 3 æg
  • 175 gram sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 150 gram smør smeltet
  • 15 gram hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 125 gram makroner knuste
  • 300 g frugt ( ca.) --- jordbær, hindbær ,blåbær, brombær-------hvad man lyster!

Instruktioner

  1. På fotoet har jeg brugt brombær-selvpluk :)
  2. Rens og skyl frugterne og lad dem afdryppe .
  3. Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og skummende.
  4. Lun smørret og bland det skiftevis med hvedemel (som sigtes) og bagepulver og rør det forsigtigt i dejen.
  5. Knus makronerne i en pose og vend de knuste makroner i dejen
  6. Put bagepapir i en bageform og hæld dejen heri. ca. 25x 35 cm
  7. Skær frugten i passende stykker og prop stykkerne godt ned i dejen
  8. Bag kagen ca. 30-35 minutter v. 175 grader varmluft.
  9. Kagen er færdig, når den er gennembagt og sprød på toppen