Tilbage
Citron/lime konfekt

Citron/lime konfekt

36 stk
Opskrift fra Odense marcipan

Ingredienser

  • 200 g Original ODENSE Marcipan 200 g
  • 300 g Marcipan Citron / Lime 150 g
  • 20 g Citronsaft
  • 80 g Piskefløde
  • 130 g ODENSE Chokoladeknapper hvid 150 g
  • 30 g Smør
  • 1 Citron skallen heraf
  • 40 g hakkede, usaltede Pistacienødder

Instruktioner

  1. Marcipan rulles ud til et kvadrat på 18x18 cm og placeres i et fad på samme størrelse foret med bagepapir.
  2. Rul dernæst Citron/Lime Marcipan ud på efter samme fremgangsmåde og placér som næste lag.
  3. Varm fløde og citronsaft op til lige under kogepunktet og hæld over chokoladeknapperne. Rør det til en ensartet ganache.
  4. Riv citronskal og smør i ganachen, mens den stadig er lun og rør igen til smørret er smeltet.
  5. Blend til sidst trøffelmassen og hæld over marcipanbundene. Fordel i et jævnt lag.
  6. Sæt på køl.
  7. Hak pistacienødder og dæk overfladen.
  8. Skær ud i ønsket størrelse og server.
  9. Tip
  10. Opbevar konfektstykkerne på køl i en tætsluttet beholder.