Tilbage

Banankage

Lækker, svampet og NEM!

Ingredienser

  • 3 æg
  • 200 g sukker
  • 150 g smør
  • 240 g hvedemel
  • 100 g mørk chokolade
  • 3 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk kanel
  • 4 tsk vaniljesukker
  • 5 modne bananer

Instruktioner

Smelt smør, og mens det køler af hakker du chokoladen i små stykker.

Pisk derefter sukker og æg godt sammen og vend alle de tørre dele i.
Rør til sidst det smeltede smør i sammen med fire af bananerne, som du har blendet eller most godt med en gaffel.

Smør en rugbrødsform og flæk den femte banan på langs. Læg den i bunden af den smurte form. Hæld så kagedejen i formen.

Bag banankagen i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i ca. 45-50 min.