Græskarsuppe-med karry og kokosmælk
(En suppe der dufter i hele huset og smager RIGTIG dejlig!
Ingredienser
- 2 løg
- 1 fed hvidløg
- 250 g gulerod
- frisk ingefær (ca. 1 tsk.)
- 2 spsk karry
- 1 spsk olie
- 1 hokkaido (græskar)
- 1 ds kokosmælk
- 2 dl grøntsagsbouillon
- salt,peber, citronsaft, 1/2 rød chili
Instruktioner
- Svits finthakket løg, hvidløg,gulerod i tern, ingefær og karry i en gryde med olie i ca. 5 min.
- Rens græskarret (den behøver ikke skrælles) og skær den ud i mindre stykker.
- Vend dem i gryden og tilsæt kokosmælk og bouillon.
- Lad suppen simre til alt er mørt; ca 30 min.
- Blend suppen jævn og smag til med salt, peber og citronsaft