TilbageBrunsvigere
Den bedste opskrift!
Ingredienser
- 50 g gær
- 150 g smør
- 2 dl mælk
- 2 æg
- 2 spsk sukker
- 350 g mel
- -----------
- Fyld:
- 75 g smør
- 150 g brun farin
- 1 spsk sirup
- 1 spsk kanel
- 1/2 dl rosiner
Instruktioner
- Smelt smørret og bland det med mælken.
- Lad det blive fingervarmt og udrør gæren heri.
- Tilsæt sammenpiskede æg og sukker.
- Rør melet i lidt ad gangen og slå dejen glat.
- Lad den hæve tildækket, til den har dobbelt størrelse.
- -----------------------------------------------
- Fyld:
- Rør blødt eller smeltet smør sammen med farin, sirup, kanel og rosiner.
- -----------------------------------------------
- Saml den hævede dej og kom den i en lille bradepande (30 gange 35).
- Lav fordybninger i den, og kom sukkermassen over.
- -----------------------------------------------
- Lad kagen hæve et kvarter før den bages midt i ovnen ved 225 grader i 15-20 minutter.