Fisk Florentine
min version........
Ingredienser
- 500 rødspættefilet (eller anden hvid fisk)
- 500 g frossen spinat (eller grønkål)
- 4 bage kartofler (kogte i skiver)
- 1 spsk olie
- 1 spsk smør
- 5 store revne gulerødder
- 1/4 l piskefløde
- salt, peber, timian
- ---------------------
- Ærter kan evt blandes med spinaten.
Instruktioner
Smør et firkantet fad.
Læg de kogte, skivede kartofler i.
Læg den optøede spinat i.
Læg fisken ovenpå.
Smelt smøret i en gryde, og kom gulerødderne deri.
Rør godt rundt i 2-3 minutter.
Tilsæt piskefløde, og lad saucen små koge til gulerødderne er møre.
Smag den til med salt og peber og timian.
Hæld saucen over fisken og stil retten i ovnen.
200 grader 30-40 minutter.
-------------------------------------------------
Serveres med et godt stykke brød