Provence Kylling
Ingredienser
- 200 g kyllingefilet
- ½ tsk oregano
- ½ tsk timian
- 1 spsk olivenolie
- salt, peber
- ½ løg
- 200 g kantareller eller champignon
- 100 g knoldselleri
- 100 g gulerod
- 1 dåse flåede, hakkede tomater
- 1/4 hønsebouillonterning
- 1 dl vand
- 1 laurbærblad
- Tilbehør:
- 1½ dl ris
- 150 g broccoli
Instruktioner
Skær kyllingefileten i passende stykker.
Varm olien i en gryde, tilsæt kyllingen, og brun den sammen med oregano og timian.
Drys med salt og peber.
Hak løget fint, skyl og skær svampene i stykker og lad det svitse sammen med kyllingen et par min.
Skræl rodfrugterne og skær dem i terninger.
Tilsæt dem sammen med tomater, bouillonterning, vand og laurbærblad.
Lad det hele koge ca 10-15 min.
---------------------------------------------------
Server med ris og letkogt broccoli i buketter