Tilbage

Algerisk bulgursalat

Med abrikoser og pinjekerner

Ingredienser

  • 250 gram Bulgur
  • 5 dl Vand
  • -----------------------
  • 150 gramtørrede abrikoser
  • 50 gram Pinjekerner
  • 8 spsk Persille, frisk
  • 2 spsk Mynte, frisk
  • ------------------------
  • Dressing:
  • 5 spsk Olivenolie
  • 2 spsk Citronsaft
  • Salt
  • Peber

Instruktioner

Abrikoserne udblødes i vand et par timer - hvis det er nødvendigt - og skæres i små terninger.
Er det bløde abrikoser er det ikke nødvendigt at udbløde.

Bulguren overhældes med kogende vand, trækker ca. ½ time under låg og drypper godt af i en sigte.

Pinjekernerne ristes på en tør, hed pande til de er gyldne, rør i dem undervejs!

Krydderurterne hakkes fint.
Dressingen blandes.

Alt blandes sammen og smages til.