Konfektkage
med 2 slags toppings
Ingredienser
- 100 g smør
- 150 g sukker (knap 2 dl)
- 2 øg
- 120 g mel (2 dl)
- 1 tsk bagepulver
- 3 spsk fløde
- --------------
- Topping 1:
- 50 g hakkede mandler eller nødder
- 75 g sukker (knap 1 dl)
- 50 g smør
- 2 spsk fløde
- 1 stor spsk mel
- 1 spsk sirup eller honning
- 100 g blød nougat
- ---------------------
- Topping 2:
- 100 smør
- 200 g afskallede finthakkede hasselnøddekerner
- 75 g brun farin
- ½ dl piskefløde
Instruktioner
Rør smør og sukker godt sammen.
Rør æggene i 1 af gangen.
Bland mel og bagepulver og rør det skiftevis med fløde.
Kom dejen i en smurt tærteform og bag bunden ca 30 min. ved 170 grader.
------------
Kom alle ingredienser i en gryde og giv det et opkog.
Hæld blandingen ud over kagen og sæt atter kagen i ovnen 6-8 minutter ved 170 grader