Tilbage
Konfektkage

Konfektkage

med 2 slags toppings

Ingredienser

  • 100 g smør
  • 150 g sukker (knap 2 dl)
  • 2 øg
  • 120 g mel (2 dl)
  • 1 tsk bagepulver
  • 3 spsk fløde
  • --------------
  • Topping 1:
  • 50 g hakkede mandler eller nødder
  • 75 g sukker (knap 1 dl)
  • 50 g smør
  • 2 spsk fløde
  • 1 stor spsk mel
  • 1 spsk sirup eller honning
  • 100 g blød nougat
  • ---------------------
  • Topping 2:
  • 100 smør
  • 200 g afskallede finthakkede hasselnøddekerner
  • 75 g brun farin
  • ½ dl piskefløde

Instruktioner

Rør smør og sukker godt sammen.
Rør æggene i 1 af gangen.
Bland mel og bagepulver og rør det skiftevis med fløde.
Kom dejen i en smurt tærteform og bag bunden ca 30 min. ved 170 grader.
------------
Kom alle ingredienser i en gryde og giv det et opkog.
Hæld blandingen ud over kagen og sæt atter kagen i ovnen 6-8 minutter ved 170 grader